Burton Yeni Sezon Board Koleksiyonu Sadece SPX’te
Burton Yeni Sezon Board Koleksiyonu Sadece SPX’te

Burton Yeni Sezon Board Koleksiyonu Sadece SPX’te

Kış sporlarının en önemli markalarından biri olan Burton’ın yeni sezon snowboard koleksiyonu Spx farkıyla Türkiye’deki sporseverler ile buluştu. Yeni sezon koleksiyonundaki 3 önemli board hakkında merak edilenleri sizlere aktaracağız.

Burton Custom Snowboard

Burton Custom Camber Snowboard, orta sertlikte, orta-ileri seviyede olan snowboard kullanıcıları için, tüm dağ koşullarında konforlu şekilde kullanabilmeniz için üretilmiştir. Ayakların altındaki kambur yapı zıplamayı kolaylaştırırken, burun ve kuyrukta olan rocker çelik takılmalarını azaltıyor.

Burton markasını Türkiye temsilcisi olan SPX, her yıl olduğu gibi bu yıl da Custom Camber modelini siz snowboard kullanıcılarına sunuyor. Bu yıl Custom Camber modelinde “Gücün” sloganı olan “Şimşek” grafiği karşımıza çıkıyor ve bizi daha cesur kılıyor.

Burton Custom X Snowboard

Pro-calibre, herhangi bir board için güçlü bir ifadedir, ancak Burton Custom X Snowboard, hassas tasarımı ve güçlü sürüşü sayesinde snowboard’un en zorlu binicileri için mükemmel bir deneyim imkânı sunuyor.

Squeezebox High core profillemenin karbon yakıtlı snap’i, rekabet düzeyinde bir taban ve hafiflik tepkisinde en üst düzey için 45 ° Carbon Highlights High-Voltage’ı içeren teknolojisiyle güven vermekte.

Burton Process Flying V Snowboard

Burton Process Flying V Snowboard, bulabileceğiniz en güvenilir ve çok yönlü tahtalar arasında yer alıyor. Sürekli olarak geliştirilen Burton Process Snowboard, ikiz serbest stil oyunculuğu ve her türlü arazide hüneriyle önemli bir tercih olarak adından söz ettiriyor. Super Fly II çekirdeği, daha hafif, kaldırılmaya hazır bir güverte oluştururken, Squeezebox çekirdek profili, daha hızlı ollies ve zahmetsiz denge için enerjiyi uca ve kuyruğa aktarır. İki versiyonu mevcut olan Burton Process Flying V, serbest stil biniciler için çok ideal bir seçenek olduğunu hissettiriyor.

Koleksiyonun tamamını görmek için sizleri Spx mağazalarına ve web sitemize bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir