Rossignol Hero Koleksiyonu, Türkiye’de Sadece SPX’te
Rossignol Hero Koleksiyonu, Türkiye’de Sadece SPX’te

Rossignol Hero Koleksiyonu, Türkiye’de Sadece SPX’te

Karlı kış günlerinde maksimum performans isteyen uzman kayakçılar için tasarlanan bir ürün serisi olan Rossignol Hero, Alpine Ski World Cup’tan esinlenerek yenilendi.

Rossignol, kayak yarışında her zaman ikonik bir marka olmuştur. Henrik Kristoffersen, Ramon Zenhausern, Federica Brignone veya Petra Vlhova gibi büyük sporcular, Rossignol’un koleksiyonunda uyguladığı sürekli teknik yeniliklere ilham vermektedir.

 Hero Anorak

Sokak modasından ilham alan bu anorak, neon yeşili yazı sayesinde ikonik ve kaygısız bir tasarıma sahiptir. Genel olarak, Dünya Kupası etkinliklerindeki en iyi zamanları işaret eden aynı neon yeşili tonda bir yazı olan “Yalnızca en iyisi yeşerir” yazısı öne çıkıyor. Anorak, yüksek performanslı 3M Thinsulate yalıtım ve su geçirmez / nefes alabilen (20k) bir membran ile birleştirilmiştir.

Hero Course Pantolon

Hero Course Pantolon, Fransız markasının mükemmelliğini temsil eden bir kayak pantolonudur: su geçirmez ve nefes alabilen bir membran (20k), yüksek performanslı 3M Thinsulate yalıtım ve dört yönlü streç yapı kombinasyonu. Bu yüksek kaliteli giysi, tüm dikişler ısıyla kapatıldığından ve tüm fermuarlar su geçirmez olduğundan toplam su direnci sağlar. Tüm Hero tekstil ürün yelpazesinde olduğu gibi, seriye benzersiz bir stil sağlayan sembolik unsurlar olan florin yeşili ve Hero yazısındaki detayları buluyoruz.

Hero Master Kayak

Hero Master kayakta, Race Line Control teknolojisi, yarışları kazanmak için mükemmel güç ve hassasiyet dengesini elde etmek için ters esnemeyi ortadan kaldırır. Kayak, boyut çizginizin tam kontrolü için dönüş sırasında maksimum stabilite ve optimize edilmiş bir yörünge sunar. Ekstra geniş kenar, tam güçle viraj alınmasına izin verir ve dikdörtgen kenar tasarımı, kavrama ve hassasiyet sağlar. Yapımında titanal katmanlar titreşimi emer ve gücü kayaklara aktarırken dişbudak ağacı çekirdek yarış dengesi için titreşimi sınırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir