Vistabule ile tanışın: Devasa pencereleriyle minik bir karavan.
Vistabule ile tanışın: Devasa pencereleriyle minik bir karavan.

Vistabule ile tanışın: Devasa pencereleriyle minik bir karavan.

Dikiz aynasından yıldızlara bakarken, Vistabule’ün cam dizaynı sayesinde geniş pencerelerinden manzaranın tadına varabiliyorsunuz.

Karavan marketi çok çekişmeli. Minesota’da üretilen Vistabule hayatı kolaylaştıran özellikleri ve uygun fiyatıyla endüstride kendine yer edindi.

Markanın kendine özgü ön yüz camları, yarı otomatik çekyatı ve yerden kazandıran yenilikçi cihazları ile son 6 yıl içinde büyük başarıya imza attı.

En mühim özelliği karavanın camları. Öndeki ve arkadaki geniş pencereler ferah bir gökyüzü manzarası ve sürüş esnasında geniş görüş açısı sağlıyor.

Yemek pişirirken arka mutfak bölmesi yer kazanabilmek adına dışa doğru açılıyor.

Her karavanda katlanabilir çift kişilik çekyat bulunuyor. Sadece bir kolu çekerek koltuk keyfinden yatak moduna geçmek mümkün oluyor.

Vistabule’ün şekli ve 2 büyük penceresi sayesinde bir çok karavanın tersine ister öne bakarak ister arkaya, her 2 yöne de kafanızı koyarak uyuyabilirsiniz.

Daha çok yerden kazanmak ve yine de ardiye ve ıvır zıvır eşyalar için Vistabule’lerde gardıroba benzer karyola başlığı bulunuyor.  Duvardaki yukarı doğru uzanan yarı saydam kapaklı raflar ve sürüş esnasında eşyaların saçılmasını engelleyen rafların önlerindeki sağlam tahtalardan oluşan bu mini gardırop elinizin altındakileri kaldırmak için birebir.

Masa alanı da bir diğer olmazsa olmaz, Vistabule bu durumu koltuk modunda kullanılabilen katlanır kahve masası ile çözüyor. Uyku vakti gelince yan kapılar da açılır-kapanır komidin de var. Böylece her zaman kullanışlı bir alanımız olabiliyor.

Bu karavanlar için baz fiyat 18,000 Amerikan doları olarak belirlenmiş. Işıklar, perdeli camlar, mutfak, masalar ve katlanabilir çekyat bu fiyata dahil.

Ama 27,000 Amerikan dolarına kadar etiket fiyatını yükseltirseniz, karavanda ekstra rahatlık ve kolaylık sağlayan bir kaç seçenek ekleyebiliyorsunuz. Propan fırın, klima, lavabolu mini mutfak, musluk ve su püskürtücü, yaklaşık 5 cm arazi süspansiyon kaldıracı, buzdolabı-dondurucu, 2’li ocak ve ekstra ışıklandırma eklenebilen seçeneklerden sadece bazıları.

Tam olarak dolu bir Vistabule 680 kg ağırlığında bu sebeple marka, en ufak aracın arkasında bile çekilebileceğini iddia ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir