Runner’s World’den Sonic 3 Balance’a Yılın Ayakkabısı Ödülü
Runner’s World’den Sonic 3 Balance’a Yılın Ayakkabısı Ödülü

Runner’s World’den Sonic 3 Balance’a Yılın Ayakkabısı Ödülü

Sadece birkaç yıl önce yol koşusu ayakkabısı alanına hızlı bir giriş yapan Salomon’un Sonic 3 Balance ayakkabısı, dünyanın bu konuda önemli bir otoritesi olarak lanse edilen Runner’s World tarafından 2020 yılının en iyi koşu ayakkabısı ödülüne layık görüldü.

200’den fazla koşucu tarafından yapılan kapsamlı testler sonucu yılın en iyi ayakkabısı ödülüne layık görülen Sonic 3 Balance, yapılan yastıklama, esneklik ve ağırlık gibi ayrıntılı testlerden başarıyla geçti.

Salomon’un yol koşu ayakkabısı ürün yelpazesi Ürün Grubu Müdürü Brent James, “Koşu alanında böylesine etkili bir kurum tarafından tanınmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ödül, markamızı yolda inşa etmeye devam ederken, bize daha fazla güven veriyor” dedi.

Her yönden performans için geliştirilmiş bir antrenman ayakkabısı olan Sonic 3 Balance, yolda çalışmayı optimize etmek için gereken tüm temel özelliklere sahip. Benzersiz bir köpük kombinasyonu olan Optivibe, koşuyu etkilemeden yorgunluğu azaltmak için ayak vuruşunda titreşimi azaltmaya yardımcı oluyor. Optivibe’yi yaratmak için Salomon, farklı malzeme kombinasyonlarının etkililiğini incelemek için dijital olarak modellenmiş bir insan bacağı geliştirdi. Salomon, biyomekanik laboratuvarı titreşimi azaltmaya ve ayakkabının koşucuları korumaya nasıl yardımcı olabileceğine odaklandı. Bu durum, ürün ekibinin daha düşük bacak yorgunluğunu sağlayacak bir ayakkabı yaratmasına ve bunu dinamik geri tepmeden ödün vermeden yapmasına neden oldu. Aslında, Salomon biyomekanik uzmanları, geleneksel koşu ayakkabılarına kıyasla, titreşimde yüzde 15’lik bir azalma olduğunu doğruladılar.

Sonic 3 Balance ayrıca temastan itiş gücüne dengeli, zahmetsiz bir ileri geçiş sağlamak için merkezlenmiş bir Geometrik Dekuplaj eksenine sahiptir. Sayıları seven teknoloji meraklıları için Sonic 3 Balance, erkek modelinde 252 gram, kadınlarda 215 gram ağırlığında ve 8 mm’lik bir düşüşe sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir