Patriot Camper: Dağda Bayırda Nehirde Engelleri Aşan Araç
Patriot Camper: Dağda Bayırda Nehirde Engelleri Aşan Araç

Patriot Camper: Dağda Bayırda Nehirde Engelleri Aşan Araç

En-kötü-senaryo’da bile engelleri aşabilen araçla tanışın!

Aracınızla büyük bir maceraya atılmak için hazırlanıp ormanda yolda kalmak, çamura batmak, saatlerce kurtarma aracı beklemek tabi ki üzücü olabilir ama eğer bu araçla keşfe çıkacaksanız büyük ihtimal yolda kalmayacaksınız bile!

Tam anlamı ile sizi “HER YERE” götürmek için tasarlanmış aliminyum gövdeli canavar Patriot Capers LC79 ile tanışın.

LC79, 300mm şasi genişliği olan GXL Toyota Landcruiser çift kabin platformu üzerine tasarlanmış bir kamp aracı. ABD’deki fiyatı 91,000 USD olan bu canavar birçok arazinin üstünden ve altından, duraksamadan geçmek için bir sürü özellikle donatılmış ve özel üretim tek model olarak geliyor.

Yükseltilmiş 3,800 kiloluk EFS süspansiyon iyileştirmesi ile hareket ediyor. Elite 60mm’lik tüp süspansiyon yerden yaklaşık 10 cmlik kaldırma sağlıyor. ROH jantları ve dev Mickey Thompson lastikleri birleştirince herhangi bir çamura saplanmanız neredeyse imkansız.

Yoluna nehir mi çıktı? Derin akıntılarda geçebilmek için şnorkel motor standart olarak geliyor. Araçta ayrıca elektrikli pompa ile 70 litre su tankı, 1,200Ib’lik ön ve arka vinç mevcut.

Medeniyetten uzakta kendinize yetmelisiniz. Bu sebeple direk fabrikadan araca yerleştirilmiş 4 adet alet çantası ve 1 adet kabin size yedek parça ve aletler için gerekli donanımı ve depoyu sağlayacaktır.

Eğer (ekstra) opsiyonlardan hoşlanıyorsanız onlardan da fazlasıyla var. Elinizin altında mini buzdolabı ve portatif çadır olduğunu düşünün. Eğer bir gün büyük çaplı, kendi kendine yetecek ve hayatta kalmanızı sağlayacak bir araca ihtiyacınız olursa aradığınız her şey O’nda.

Bu araca ulaşmanız için sadece bir tek engel var ; araç sadece Avusturalya’da satılıyor. Ne yazık ki okyanus aracın geçemeyeceği tek şey!

Aracı aksiyon halinde görmek ister misin? Patriot’un kreasyonu göstermek için hazırladığı mini-dizileri izleyin.

 

https://youtu.be/tpz9prlDdR0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir