Okula Dönerken Tarzını Belirle
Okula Dönerken Tarzını Belirle

Okula Dönerken Tarzını Belirle

Uzun bir aradan sonra milyonlarca arkadaşımızın özlemle beklediği eğitim hayatına geri dönüşü başlıyor. Türkiye’yi 30 yılı aşkın süredir en iyi outdoor ve extreme spor malzemeleriyle buluşturan SPX, tüm öğrencilere ve kendini her zaman öğrenci hissedenlere geniş ürün seçenekleri sunuyor. Dünyaca ünlü outdoor markaların sırt çantaları, spor ayakkabıları ve tişörtleri SPX mağazalarında öğrenciler ile buluşuyor.

Okul denince akla ilk olarak eğitim geliyor. Eğitimin yanı sıra en yakın arkadaşlıkların kurulduğu en fazla zamanın geçirildiği yerdir okul. Uzun sürelerin geçirildiği bir ortamda elbette öğrenci dostlarımız giyim konusunda daha rahat olmayı tercih etmenin yanında kendilerine özgü tarzlarını yansıtabilmek istiyor. Bu yazımızda genç arkadaşlarımıza okula geri dönerken hem rahat hem de şık olmanın küçük ipuçlarını vereceğiz.

Okul Yolunda Rahat Adımlar

Okul yolunda, rahatlığa ve şık görünüme önem veren öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılı için aradıkları spor ayakkabıyı seçerken öncelikle ayakkabının uzun süreli bir kullanım rahatlığı sağlamasını göz önünde bulundurmalı. Elbette “konfor önemli ama kendi tarzımızı yansıtacak bir ayakkabı olması da önemli” diyecek arkadaşlarımıza birkaç öneride bulunmak istiyoruz.

Uzun süreli kullanım rahatlığını sağlamanın yanı sıra şık bir tasarıma sahip olan DC Trace SD:

DC Trase Platform TX SE Kadın Ayakkabı:

En İdeal Sırt Çantaları

Öğrenciler için sırt sağlığına da önem vererek tasarlanmış sırt çantaları büyük önem taşıyor. Hem kullanışlı hem de eğlenceli renk paletlerinden oluşan sırt çantaları birçok öğrenci tarafından tercih ediliyor. Yanlış çanta seçimi ya da kullanımı omuz, boyun ve sırt sorunlarını beraberinde getiriyor. SPX, bu ayrıntıların tamamını göz önünde bulundurarak seçim yapmak isteyen öğrenci arkadaşlarımıza geniş bir ürün yelpazesi sunmakta.

Sırt çantası seçimi yapılırken, çanta büyüklüğüne dikkat edilmeli, iki omuz arası kadar olmalı ve çanta boyu bel hizasını geçmemelidir. Kişiye uygun büyüklükte seçilen okul çantası hem kullanım hem de taşıma sırasında kolaylık sağlayacaktır.

Seçilen çantanın arka kısmında bel kemeri bulunursa, bu kemer çantanın taşınması esnasında bel bölgesine destek sağlayacaktır. Çantanın omuz askıları ve bel kemerinin de yumuşak desteği bulunmalıdır.

Sizler için SPX’te bulabileceğiniz, şıklığı yakalarken konfordan ödün vermeyen, birkaç sırt çantası modeli seçtik.

Quiksilver Everyday Edition Sırt Çantası: Kaliteli malzemenin fonksiyonel tasarım ile hayat bulduğu Quiksilver Everyday Edition gerek günlük hayatta gerekse okula giderken ya da çeşitli aktivitelerde tercih edilebilecek en güzel modeller arasında yer alıyor. Sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanılabilecek olan ürün, şık tasarımıyla da sportif tarzınızı mükemmel şekilde tamamlıyor. Pembe, mavi, yeşil, kırmızı, gri, turuncu ve fosforlu yeşil renk alternatiflerinin olduğu Quiksilver Everyday Edition Sırt Çantası, çocuklar için muhteşem bir okul çantası seçeneği oluyor.

Jack Wolfskin Berkeley Backpack: Kaliteli malzemenin fonksiyonel tasarım ile hayat bulduğu Jack Wolfskin Berkeley Sırt Çantası, okul günlerinde sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanılabiliyor. Yıpranmaya dayanıklı, rahat, bol miktarda alan sunan Berkeley Sırt Çantası kitap, belge ve A4 dosyaları taşımak için özel olarak tasarlanmıştır.

Eastpak Floid Tact L Sırt Çantası:

Hareket Özgürlüğü Sağlayan T-shirtler

Okulda hareket özgürlüğü sağlamanın yanında kendi tarzını yaratmak isteyen öğrenci arkadaşlarımız, etek veya pantolon üzerinde şıklığı yakalayacak t-shirtler seçerken SPX’in sunduğu onlarca alternatifi göz önünde bulundurarak hareket ediyor. İstediğiniz şıklığı rahatlıkla birleştirmiş olan t-shirtlerden sadece birkaçını beğeninize sunuyoruz.

Quiksilver Comp Logo:

Quiksilver Distant Fortune:

Matara-Termos

Matara veya termos seçerken mutlaka bazı önemli kriterlere dikkat etmelisiniz. Seçtiğiniz ürünün insan sağlığını tehdit eden BPA içermemesine dikkat edilmeli. Elbette bu önemli uyarıların yanı sıra estetik olarak göze hitap edebilen bir termos bulabilmeniz için size yardımcı olmaya çalışacağız.

Jack Wolfskin Kolima 0.5 Termos:

Quiksilver Everyday 0.5 Litre Matara:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir