Kadınlara Özel İçten Isıtmalı Kar botu: Rossignol Pure Heat
Kadınlara Özel İçten Isıtmalı Kar botu: Rossignol Pure Heat

Kadınlara Özel İçten Isıtmalı Kar botu: Rossignol Pure Heat

Beklentilerinizi aşacak bir bota hazır mısınız? Rossignol, Pure Heat’in etkileyici performansı ve sıcaklığını şık görünümüyle bizlere sunuyor. Kadınlara özel üretilen bu kar botu sadece sıcaklık değil, aynı zamanda dağdaki her koşulla mücadele etme imkânı tanıyor.

Günün son telesiyejinde ayaklarınızın ilk telesiyejde olduğu kadar sıcak olduğunu hiç hayal ettiniz mi? Performanstan ödün vermeden sıcak ve rahat olmayı başarabilen Pure Heat, eski bir yarışçının veya kayak eğitmeninin saldırganlığıyla başa çıkacak kadar teknik kapasiteye sahip ve hız yerine ustalığı tercih eden tüm dağ kayakçıları için yeterince başarılı.

Pure Heat kayak botu, kar üstü performansını ısıtmalı astar ve konfor odaklı bir uyumla harmanlıyor. Bu kadınlara özel kayak botunu ekstra rahat kılmak için, oldukça yumuşak suni kürk trim ile Wintherm yalıtımı ve entegre ısıtma teknolojisini üç sıcaklık ayarıyla birleştiriyor.

Pure Heat’in oldukça başarılı kabuk teknolojisi, gerektiğinde güç ve hassasiyet sağlamakta. Botun arkasındaki iki vida, esnekliği ihtiyaçlarınıza göre performans kadranına ayarlamanıza olanak tanımaktadır. 102 mm uzunluğa sahip olan ve gün boyu rahatlık garantisi veren Rossignol Pure Heat, basit bir arka omurga ayarı ile performans ve konfor için daha geniş bir esneklik aralığı sağlar.

Rossignol Pure Heat kar botunun astarına entegre edilen THERM-IC ısıtma teknolojisi, tek bir düğmeye dokunarak 3 farklı ısı moduyla her koşulda ayaklarınızın sıcak kalmasını sağlıyor.

Dağda üşümekten hoşlanmayan kadınları her koşulda sıcak tutan Rossignol Pure Heat, Türkiye’de sadece Spx mağazalarında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir