GOBACKPACK TURKEY BAŞLIYOR!
GOBACKPACK TURKEY BAŞLIYOR!

GOBACKPACK TURKEY BAŞLIYOR!

 

DAHA ÇOK SEYAHAT DAHA ÇOK KEŞİF

Türkiye’nin seyahat temalı en büyük fotoğraf yarışması başladı. Aşağıdaki prosedürleri takip et 9 Eylül’e kadar devam edecek olan bu eşsiz maceraya sen de katıl.

Seyahat etmek, çoğumuzun büyük bir tutkuyla gerçekleştirdiği ve en çok keyif aldığı aktivitelerin başında geliyor. Daha fazla doğada olmak, daha fazla keşfetmek için Jack Wolfskin ile bir araya gelip Türkiye’nin en büyük dijital kampanyalarından birine imza atıyor, bir seyahat severi Interrail ile Avrupa’yı keşfetmeye yolluyoruz.  Ayrıca seni öyle kuru kuru Avrupa’ya yollamayız 🙂 Kazanan kişinin bu harika Avrupa seyahati boyunca ihtiyacı olan ekipmanları da hediye edeceğiz!

Peki Interrail Nedir?

Avrupa Demiryolları İşletmeleri tarafından uygulanan, her yaştan gezginlere ekonomik ulaşım olanağı sağlayan bir göster-geç (pass) bilet türüdür. Aynı biletle, istenen yerde ve zamanda istenen trene binme olanağı sağlar.

 

Yarışmaya katılmak için ise yapman gereken çok basit;

  • SPX mağazalarından herhangi bir Jack Wolfskin ürünü satın al
  • Satın aldığın ürünün yanında GOBACKPACK bayrağını hediye edelim
  • Bayrağın ile çektiğin fotoğraf veya videoyu Instagram’da #GOBACKPACKTURKEY hashtagi ile paylaş
  • Ve tabi ki @jackwolfskinturkey ve @sportpointextreme Instagram hesaplarını da takip etmeyi unutma
  • Yarışma detayları ve katılım şartnamesini buradan inceleyebilirsiniz.

SEN DE BİZMİLE HİKAYENİ PAYLAŞ

Furkan genç bir gezgin. GOBACKPACK bayrağını alıp Akdeniz sahillerini arşınlamaya başladı bile, her anını bizlerle paylaşmayı da ihmal etmiyor. Kim bilir belki de onun bu rotası senin ilham kaynağın olacak.

FURKAN KUMKAYA, GEZGİN – KAŞ

Büyük tatil köylerinden ziyade daha sakin ve butik bir tatil hayal edenlerin aklına Antalya’nın gözdesi Kaş geliyor. Şehirde her yaştan tatilci mevcut. Bölgenin en güzel coğrafyalarından birine sahip Kaş, onlarca koy ve birbirinden güzel manzaralara sahip. Kalabalık otellerden uzak durmak istiyorsanız,yüzlerce kişiyi açık büfe sırasında beklemek istemiyorsanız  eğer Kaş sizin için biçilmiş kaftan. Huzuru,sakinliği ve sıra dışı doğa Kaş’ta her çeşidiyle mevcut. Begonvillerin ve taş evlerin sıcaklığı sizi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir